Εκπαίδευση

Προσφέρουμε προπονητικά προγράμματα για όλους τους αθλητές, ξεκινώντας από τους νεότερους (ηλικίας 5 ετών), όλους τους αρχάριους, τους προχωρημένους, τους παίχτες των ομάδων, τους παίκτες του τουρνουά.

Ακολουθούμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους παικτών, η εκπαίδευση προσαρμόζεται κατάλληλα στον αντίστοιχο παίκτη.

Βελτιώστε τα χτυπήματα και τη στρατηγική σας, σας δείχουμε πώς μπορείτε να παίξετε πιο αποτελεσματικά, σας προσφέρουμε επαγγελματικό προσανατολισμό παιχνιδιών και σας βοηθάμε να διαμορφώσετε ενεργά το παιχνίδι σας, να προβλέψετε και να αντιδράτε έγκαιρα.

Camp

Η επαγγελματική μας ομάδα ανυπομονεί για την επίσκεψή σας. Είτε έρχεστε στο camp με τη λέσχη σας, είτε έρχεστε με την ομάδα σας για να προετοιμαστείτε για την νέα season, είτε για να προπονηθείτε μόνοι σας, είμαστε στη διάθεση σας με όλες τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Προσφέρουμε στις ομάδες τη δυνατότητα να κλείσουν tennis camps με τους δικούς τους εκπαιδευτές.

Αν ταξιδεύετε χωρίς εκπαιδευτή, θα σας προσφέρουμε εκπαιδευτές από την ομάδα μας.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν από την άφιξή σας για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Sparring

Για Power παίκτες, παίκτες ομάδων ή παίκτες τουρνουά οποιουδήποτε επιπέδου, παρέχουμε φιλικούς συνεργάτες από την ομάδα μας. Οι παίκτες από το GR National League 1, Tennis Europe, ITF, WTA και ATP θα είναι διαθέσιμοι.